Post by litawichmoyscor on Mar 9, 2022 6:46:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tikri pinigai nemokamai ▞▞▞
▞▞▞ Hero Rush: Adventure RPG 2022 version ▞▞▞
Hero Rush: Adventure RPG Action nopw
Negaliu laukti naujų lygių
Tai smagu, TAČIAU yra keletas problemų, pvz., vampyras, tai visiškai nenaudingas, jis turėtų išgydyti kiekvieną smūgį, bet vietoj to jis gydo jus tik už 7 AG už nužudymą, visiškai bevertis, taip pat po to, kai išvalysite kambarį, spąstai neturėtų pakenkti. tai ypač vampyras ir aš pakeisime įvertinimą.Žaidimas yra įdomus, jei pasikartojantis žaidimas su gražiu dizainu. Savaitgalio viršininkai linksmi. Tačiau reikia daugiau lygių ir įvairovės.
Suprantu, kad jūs bandote užsidirbti pinigų iš savo žaidimo, bet kam kurti žaidimą, skirtą kam nors žlugti, o tada matyti, kad tai taip akivaizdu? Spėju, kad beviltiškos situacijos reikalauja beviltiškų priemonių!😂
Tai gana smagu. kartais sugenda po pridėjimo.
Legit iki šio žaidimo buvo nuostabu, visi žaidžia šį žaidimą, bet ar tai prisijungus, ar neprisijungus
Niekada nebuvo šalčio ir nudegimo Tik nuodai ir smūgis. Juk tai geras žaidimas
Viskas gerai. Jis sutrinka 20 lygyje, todėl negali viršyti to, todėl beprasmiška laikyti.
Žaidimas iš tikrųjų yra įdomus ir turi unikalių savybių, kurių nerandate jokiuose kituose žaidimuose, bet, deja, aš kentėjau nuo atsilikimo, kai žmonės pradeda prisijungti prie jūsų atakų... Nežinau, kodėl mano internetas yra stabilus, aš netgi galiu žaisti CODM čia, mano telefone, išspręskite problemą ir aš perrašysiu savo apžvalgą 👍
ankstesnė apžvalga atrodo ištrinta. herojus turi didelę hitų dėžę. lengvai pasiekiami artimųjų atakų metu.
Žaidimas laikui bėgant vėluoja ir sulėtėja mano telefonas. Be to, žiūrėkime skelbimus, kad gautume papildomos energijos.
Žaidimas aiškiai sulaužytas; Baigiau pirmąjį lygį ir bandant atidaryti apdovanojimų skrynią pasirodo „nėra interneto ryšio“, tačiau turiu du skirtingus „Wi-Fi“ ryšius ir puikų duomenų priėmimą ir neaptinka nė vieno! Pašalinamos šios sugedusios šiukšlės.
Pagarba už jokių priverstinių reklamų! tai iš esmės yra archero. Tai smagus, puikus laiko žudikas ir neleidžia jums atsigauti.
Kodėl mano apžvalga NUOLAT IŠTRINAMA!?! Šis žaidimas yra neįtikėtinai mokamas už laimėjimą! O kas dėl to, kad „kūrėjams“ nepatinka sąžiningos apžvalgos mano, NUOLAT TURINAMAS!? Aukso lašas yra juokingai žemas, brangakmenių beveik nėra, o monstrai hp yra juokingai ir NEPRIKLAUSIAI per aukšti! Pašalinu!!
f>**:
Su naujuoju atnaujinimu praradau visas galias, bandžiau 1000 s nw im tik 100 s naujas atnaujinimas nevertas
Hero Rush: Adventure RPG ایکشن rtbq
Linksmas žaidimas
Kopijuokite ir nuobodu, tai ne tas pats, kas rodoma skelbimuose!! Net man bloga jį įdiegti...
nebegauna karūnų herojaus leidimo iš žaidimo lygių. kodėl?
geriau nei archero!
Mh... ne taip jaudina, kaip skelbiama. Tai net neleido man pasirinkti, kokio tipo herojų klasę norėčiau naudoti ar nuo kurios pradėti. Maniau, kad pradžia buvo tam tikra pamoka, bet ji tęsėsi. Skelbimai nėra įkyrūs ar atviri.
beprotiškai nuostabu 👌
Pet Rescue Saga Nezahtjevne igre zorm
Manau, kad tai puikus žaidimas. Atrodo, kad skundžiamos apžvalgos nesupranta, kaip sutelkti dėmesį į konkrečią konstrukciją ar kartais būtinybę šiek tiek šlifuoti. Norėčiau pamatyti Galaxy Fold 2 palaikymą, nes ekranas yra šiek tiek nukirptas, bet šiaip neturiu jokių priekaištų.
Man patinka tokie žaidimai, o šis kol kas veikia puikiai ir atrodo nuostabiai. Puiki sudėtingumo kreivė ir sklandus žaidimas. kol kas labai patiko.
Geras žaidimas. Skelbime jis rodomas kaip didelis pastatas su keliais kambariais. Tai būtų puiku, bet tai kaip ir bet kuris kitas šaulys. Taip pat atakų dėžės, skirtos kovai (ypač besisukančiose), yra per didelės. Netgi už ginklo ribų
Man patinka žaidimo koncepcija, smagu, kol pritrūksta energijos, tada reikia laukti, kol vėl galėsi žaisti. Apdovanojimai jokiu būdu nėra naudingi, ypač žaidžiant žaidimą. Krūtinės laikas yra juokingas, net jei turite galimybę žiūrėti skelbimus arba mokėti, kad sumažintumėte laiką. Apskritai šiame žaidime yra daug sričių, kurias reikia patobulinti, tačiau tai nėra blogas žaidimas
Iš pradžių čia turėjau apžvalgą, kurioje taip pat įvertinau ją viena žvaigždute, nes nebegaunu taškų už sezoninį abonementą, kurį įsigijau su bet kokiais žudančiais bosais įprastose scenose, dabar atrodo, kad mano apžvalga dingo.
Mano žaidimas prasidėjo dabar. Kad ir ką jūs padarėte, jis veikė. Dabar atrodo, kad jo viršuje esantis karūnos reikalavimo atlygio mygtukas neveikia... Tikimės, kad atnaujinimas tai ištaisys.. ... .. . Ar dėl atnaujinimo vis dar reikalaujama, kad atlygis nepataisytas?
😀😀🥰🥰💯💯
Man patinka šis žaidimas ir mėgaučiausi juo daug labiau, jei jis taip neatsiliktų. jis visiškai sustos, kol laukiu ir galvoju, ar turėčiau palaukti, kol vėl paleis. ar galite pataisyti atsilikimą? Turiu Android 10 su 3 GB atmintimi, jei tai padės.
Oho. Taigi, kas yra idiotas iš kūrimo komandos, kuris manė, kad buvo gera idėja priversti jus žiūrėti reklamą sugrįžti į meniu ekraną, kai tik mes mirsime. Nėra tikimybės, kad dabar žaisiu šį žaidimą. Puikus darbas, atstumiant visus potencialius klientus kvailu sprendimu Redaguoti: ne, nesusipratimų nėra. Spustelėjus praleisti tai, kad patektumėte į meniu, paleidžiamas skelbimas. Negalite pasitraukti iš skelbimų. Bandžiau tai 3 kartus.Bet dabar žaidimas pašalintas ir daugiau niekada jo nežaisiu.
Linksmas žaidimas kol kas. Į jį tik keli lvl
puikus žaidimas iš puikių žmonių 😊
Tiesiog dar vienas kopijavimo žaidimas
Saunus
atrodo gerai, groja sklandžiai, bet ir vėl laikėsi vieno archero dizaino, kurio aš negaliu pakęsti. nesuteikėte man galimybės mokėti už *visų* skelbimų pašalinimą. Man tai yra savanaudiška praktika ir aš ištrinsiu tavo žaidimą.