Post by litawichmoyscor on Mar 9, 2022 6:16:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Babbel - Learn Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Babbel - Learn Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo padidinimo taškai ▞▞▞
▞▞▞ Babbel - Learn Languages 2022 version ▞▞▞
Norėčiau, kad galėčiau laikyti testą, kad būčiau nukreiptas į aukštesnį lygį
ar verta mokytis kalbų? - „Babbel“ nuomonės
Dėl jų neįmanoma nutraukti prenumeratos. Naudokite kitą programą.
Ar galima ištrinti ankstesnius kursus? Užuot galėjęs mokytis kalbos, praleidau laiką bandydamas išsiaiškinti, kaip tai padaryti.
Man patiktų, jei būtų daugiau galimybių važiuoti dviračiu per žodyną. Nors gal tiesiog pasiilgau.
Babbel - Learn Languages sukūrė kūrėjas komandos Babbel į žanro Švietimas. Android viršuje Teikti visus Babbel - Learn Languages versijas ir jūs galite jį
Tai nuostabu. Tai padeda man greitai išmokti naujų kalbų, man tai patinka
Ką tik pradėjau naudotis programėle mokytis ispanų kalbos ir iki šiol man tai patinka.Paprasta naudoti, kai tik teisingai prisijungiate
Babbel - Learn Languages Education fehw
Tai buvo taip painu, kad bandžiau išmokti prancūzų kalbą ir užduodavo man klausimus, nesusijusius su tema, be to, labai keistai išmokau naujų žodžių.
CarX Drift Racing 2 ریسنگ zrb
Negaliu būti vienintelis, kuris nori, kad tai būtų nemokama. Priežastis, dėl kurios naudojuosi prakeikta programėle, yra ta, kad neturiu laiko ar pinigų lankyti papildomus koledžo kursus ir labai noriu išmokti prancūzų kalbą.
Atrodo, kad negaliu atšaukti prenumeratos ir man kyla problemų net susisiekti su palaikymo komanda. Su šia programa turėjau blogiausią patirtį. Nepradėkite, jei manote, kad galbūt norėsite nustoti jiems mokėti... bent jau be didžiulio galvos skausmo.
Tai buvo tikrai nelinksma! Man nepatinka, kad pradžioje galima rinktis tik pradedantįjį ar pažengusįjį. 2 metus lankiau ispanų kalbos kursus, tad nors ir nesu pažengęs, bet ir naujoku savęs nelaikyčiau. žodžiai buvo labai paprasti; Sakyčiau, dauguma žmonių, kurie aktyviai nesimoko ispanų kalbos, žino žodžius „Hola“ ir „sí“! tai buvo skausmingai lėta, todėl neketinu mokėti už tai, kad jie išmokytų mane žodžių, kuriuos žinau daugelį metų!
Visada norėjau išmokti rusų kalbą, dabar tai taip paprasta, kad jau pusiaukelėje baigiu.
Smagu tobulėti
Šešios nuostabios programos, skirtos mokytis naujos kalbos ...
Profesionalus reglamentas 👍
Neleidžia man pradėti jokių pamokų. Kiekvieną pamoką, kurią bandau lankyti, nuolat sako „oi! Prašoma mokymosi medžiaga neegzistuoja“.
Babbel: Aprender idiomas Educación avc
Mokėdami tai, ko jie prašo, turėtų būti bent jau galimybė pritaikyti, kaip geriausiai mokytis. Tikrai griežtos pamokos, apžvalgos ir bendra struktūra, ir tiek daug skaitymo, kai viską galima paaiškinti vaizdo įrašais ar balsu.
Tikrai geras mokymasis
Kalbėjimo dalys yra neįtikėtinai prastos 1. Jus girdime ir 2. Jus verčiau, ir nėra jokio būdo praleisti. Tai taip neįtikėtinai apmaudu, o sumokėjus už 3 mėnesius sunku išlaikyti motyvaciją ir judėti į priekį. Nesvarbu, kiek kartų teisingai pakartosite frazę, tai yra burtų laimė, nesvarbu, ar esate „teisus“, ar ne. Rimtai svarsto prašyti grąžinti pinigus. Jei dauguma atsiliepimų skundžiasi ta pačia problema, išspręskite problemą! Neprašykite mūsų el.
Dabar naudoju jį kaip įprotį. Klientų aptarnavimas yra naudingas, tačiau norint juos įtikinti, reikia daug dirbti pirmyn ir atgal, tai tarsi nemokamas pagrindinis kokybės užtikrinimas. Apskritai man labiau patinka jų svetainė ir norėjau, kad programa sinchronizuotų su ja jūsų paskyros būseną, tačiau ji ją saugo tik vietoje, o tai yra gerai. Tarimas taip pat neįtrauktas į ispanų kalbą į lenkų kalbą, todėl turėjau grįžti į anglų kalbą. Balso atpažinimas rašant yra geriausia dalis. Pakvieskite QA pažvelgti į dialogus. Norėčiau juos užfiksuoti ekrane.
23 Straipsniai ideas | parenting photography, baby ... - Pinterest
Kas negerai, kai kalbu su programa, kurios nesuprantu. Visiškai nauji telefonai su aiškiais ir aiškiais mikrofonais ir vis tiek negaus tokių sudėtingų žodžių kaip „lunes“, pažodžiui, du lengvai tariami skiemenys; iš pradžių nepavyksta, tada rodomi neteisingi progreso procentai. Rašymas taip pat ateina su paveldimomis patologijomis, specialieji simboliai, kurių kitu atveju trūksta klaviatūroje, rodomi kaip neteisingi, nors ortografija yra teisinga. Apskritai atrodo, kad programa praleidžia kai kuriuos ritmus, todėl daug galvosiu, kaip ją atnaujinti.
Babbel vs. „Duolingo“: kuri kalbos mokymosi programa yra ...
Mokama
Anksčiau man tai buvo 5 žvaigždutės, nes jei mokymasis yra puikus, bet programa ne.. Nežinau, ar šio projekto buvo atsisakyta, bet 1) neprisijungus režimas neveikia, 2) aš randu daugiau klaidų, pvz., trūksta garso, 3) programa ištrina mano pažangą ir turiu perdaryti kai kuriuos kursus iki trijų kartų, 4) palaikymas neatsako...Labai gaila, kad mokymosi struktūra yra puiki, bet ji nenaudinga su visomis šiomis klaidomis.
Tai puiku! Niekada nebandžiau taip smagiai mokytis kalbos! Man labai patinka tai naudoti ir jūs išmoksite įvairiais būdais, kurie jus išbando. Vienintelis trūkumas yra mokėjimas, bet tai prasminga. Apskritai, tikrai turiu skirti 9,5/10! Nuoširdus ačiū nuo manęs
Babbel - Learn Languages Education hsim
Iki šiol mano patirtis buvo nepaprastai teigiama. Anksčiau buvau „Duolingo“ naudotojas, bet manau, kad ši programa labiau skirta atsidavusiems besimokantiems. Tikimės, kad jie galės pridėti funkciją, kuri palengvins kalbų perjungimą, bet be to, ši programa yra nuostabi.
apžvalgos statyti o. visos ankstesnės pamokos
Ispanų kalbos programa puiki!
Nemėgstu to, kaip jie moko jus kalbos. Nesuprantu, kodėl jie pasirenka mus mokyti to, ką daro, tiesiog tai neturi prasmės. Juda per greitai ir tikisi, kad ką nors visiškai įsiminsi, kai pamatysi tik vieną ar du kartus. Bijojau tai daryti kiekvieną dieną, o pamokos kartais užtrukdavo per ilgai, bet nusipirkau 3 mėnesius, todėl tęsiau. Pasiekiau tašką, kai visiškai neįsivaizdavau, ką sako mano žodžiai, ir net negalėjau atspėti, todėl tiesiog pasidaviau.
Įsigijo abonementą visam gyvenimui. Mokausi savo tempu ir mėgaujuosi tuo!!
Babbel - Learn Languages Образовање kym
Babbel - Learn Languages Education nxjx
Geriausios kalbų mokymosi programos - Funkcija - e-nvm
Geriausia 2021 m. Kalbų mokymosi programinė įranga
Pamačiau Babbel reklamą feisbuke ir nusipirkau nuolaidą. Kai atidariau programą, ji manęs paprašė dar kartą sumokėti. Jau du kartus kreipiausi į pagalbą ir negavau atsakymo. Tiesiog noriu susigrąžinti pinigus ir daugiau niekada nebandysiu naudoti šios programos.
Daviau 4, nes kol kas mokausi naujos kalbos. Norėjau išmokti vokiečių kalbą, nes turiu merginą vokietę, todėl norėjau išmokti vokiečių kalbą. kol kas tai gerai.
tai naudinga žmonėms, besidomintiems kelionėmis ir mokytis naudingų frazių, skirtų tokiai sąveikai, tačiau tikėjausi, kad gausiu daugiau žodyno ir skaitymo praktikos. apskritai gera programa, tik prieš užsiprenumeruodami bet kur atsiminkite, kokio konteksto norite išmokti. Man patinka ši programa, bet kursų kaina nėra mano kišenė 😂😂 Taigi prašau kūrėjo sumažinti mokesčius už kursus studentams
Norėjau pamatyti, kaip ši programa lyginama su „Duolingo“, ir labai nusivyliau. Viskas yra už mokamos sienos arba paslėpta kituose kursuose. Nors man patiko rašybos praktika, įžanginėje viktorinoje mane sudėliojo neteisingai.
Išmokite 14 naujų kalbų šiandien su „Babbel“ nuolaida
Gerai