Post by litawichmoyscor on Mar 9, 2022 6:13:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Claw Machine Game Toreba Live! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Claw Machine Game Toreba Live! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече пари ▞▞▞
▞▞▞ Claw Machine Game Toreba Live! 2022 version ▞▞▞
Супер забавно, лесно за игра и получавате наградите направо от Япония! Предлагам да опитате!
Това приложение се срива, зарежда се завинаги и дори не може да се играе. Бих му дал 0 звезди, ако можех.
много страхотна концепция я харесвам, но има много изоставане между кран машина и телефон. бих похарчил много пари за това, ако имаше по-добри награди и много по-малко забавяне.беше забавно преди известно време, но сега те вдигнаха цената на rp, 5000rp беше 6$ сега е 7$ И те също така увеличиха rp, необходимо за получаване на новоиздадени цифри от 2500rp на 2800rp, така че плащате 7$ и получавате само 1 опит. .. това е доста хищническо
Приложението има постоянни проблеми с всичко - от цветове, мигащи между нормални & наситен на всички машини до нокти & камерите или изостават, или се движат твърде бързо в даден момент. Спечелих награда през април 2020 г. & ВСЕ още не съм го получил & всички опити за връзка с поддръжката на клиенти са неуспешни. В момента имам още една награда по пътя & проследяването не се е актуализирало от 5 март. Дори не е минал границата. Току-що спечелих още една награда & Надявам се скоро да дойде тук. Тореба е тръгнал надолу.
Страхотни награди, но трябва да кажа, че ме ядосва, когато наградата е готова за спечелване и много хора чакат своя ред и вие решавате да попълните и нулирате машината? Това не е готино, не бива да презареждате, докато не бъдат спечелени всички награди!
играта е интензивна, но просто мразя факта, че ако сте свършили 5 опита, сте готови. никой повече не опитва, няма безплатни опити отново, или плащай, или се измъкни и така печелят пари. Ще бъда търпелив и ще намеря работа и ще купя жетоните, но елементите, които аз и вие искаме, имат ограничение във времето и трябва да действате бързо, освен ако някой не го е имал преди вас или не го премахне веднага. и да бъдеш принуден да използваш някой друг е телефон, за да се опиташ да получиш артикула, който искаш. моля, дайте ни един шанс всеки ден.
Наистина ми се иска да направят „безплатния билет веднъж на ден“ основна функция, а не просто специално събитие.
Пилете пари за нищо. Ако нямате много пари или сте добри в този вид игра, просто играйте само когато имате безплатен билет.
Е, развълнувах се, когато видях, че нещо е вдигнато, а след това се оказа, че е дисплей и нищо не ми подсказваше, че е. Малко разочарован
Toreba е машина с нокти в стил НЛО. Това означава, че вместо да вземете наградите и да се надявате, че ще паднат в снимките, трябва да пробождате, местите и вдигате наградите. Самата игра е много трудна, но не е нагласена. Всички игри са възможни. Да не говорим, че ви дават и безплатни билети за игра. Не съм похарчил нищо за играта и си спечелих чудесен плюш. Бих искал да закупя TP, но цената е изключително надценена (но предполагам, че тиковете за безплатна игра компенсират това) Като цяло добро честно приложение 5/5
Преди обичах тази игра, но сега чакам месеци да получа наградите си и това просто не е приемливо, лесно бих могъл да си купя подобни награди с по-високо качество за много по-малко пари и по-бърза доставка
Claw Machine Game Toreba Live! Забава gps
Не е безплатно завинаги, но ако обичате машини с нокти и имате няколко долара тук-там, това е забавно.
Всичко е наред и гладко. Само едно предложение: всеки път, когато излизам от игра, целият списък ще се опреснява до върха. Отнема време, за да се върна там, където току-що прегледах, тъй като списъкът е толкова дълъг. Знам, че уеб версията няма този проблем (и има по-добра категоризация) . Моля, поправете го.
Забавно за игра. 1 безплатен токен на ден през ноември. Спечели фигурка, но не може да се изпрати безплатно. Доставката се нуждае от повече от сингапурски долар $24. Което не си струва... не е безплатна доставка, въпреки че така пише.... внимавайте...
Самото приложение е някак добро, но машината с нокти е невъзможна да се премести и да се види къде я поставяте
страхотна игра, но внимавайте, много е пристрастяваща. обичам наградите, които спечелих. много рядко се случва игра като тази да оправдае думата си. Бих искал да видя повече фигури на драконовата топка. пускането със синя коса е това, което наистина искам, както и bulma, chichi, pan, videl и особено номер 18.
Измама. Искам да кажа, хайде направи по-добре, спомням си, че пропилях билет за игра winni the poo, защото е нагласена. Те наистина трябва да го поправят или да направят нокътя по-силен. 😡
Обичам това приложение. Наистина ми се иска Toreba да се концентрира повече върху своите клиенти и да се увери, че игрите могат да се играят. Изплащането би било хубаво. Освен това е забавно (много пристрастяващо!) и приложението е страхотно!
Това е наистина забавна идея. И определено има някои наистина страхотни награди. Единственият проблем е, че предаването на живо може да бъде малко изоставащо на моменти и да затрудни работата с нокътя.
Преди обичах тази игра, но сега е нагласена да губя през цялото време. Виждал съм много нови ревюта, които казват същото. Преди беше честно, но сега е просто невъзможно. Съжалявам Тореба!!!
Това приложение често променя политиката си по отношение на играчите. Това поставя играчите в огромно неизгодно положение. Доставката на наградите е много забавена. Наградите не си струват похарчените пари.
Claw Machine Game Toreba Live! تفریح cdi
Tap Tap Dash Arcade tlhi
Определено е интересна концепция. Има обичайните предизвикателства за неща като това, като забавяне и понякога неясни контроли, но е добре. Нещо интересно за прекарване на времето.
Хубаво е. Те не би трябвало да бъдат лесни за спечелване, това биха били много загубени пари, ако направиха всичко супер лесно за спечелване. Повечето машини са настроени по начин, който ще изисква многократни опити, което означава, че не можете да ги спечелите с безплатен билет. Колкото и много хора да печелят всеки ден, понякога имате късмет! всичко е свързано с удрянето на правилните места за определени елементи, препоръчвам да гледате няколко видеоклипа, които ви помагат да разберете къде да се стремите.
Изхарчих парите си само за да замръзне екранът! Самото видео замръзна, докато играех играта! Случи се 4 пъти!
Claw Machine Game Toreba Live! Pramogos ogp
Преди няколко години играх тази игра всеки ден и спечелих няколко страхотни фигури на Dragonball с машините за пинг-понг, тъй като те са най-справедливите. Така че, разбира се, продължавам след дълго време, за да открия, че са ги направили всички само TP (Реални пари). Вече не можете да играете нито една от панаирните игри с безплатни билети. Те също така са заключили по-нови продукти само зад TP. След като безплатният билет за всеки ден приключи, ще изтрия приложението. Това е истински срам. Обичах това приложение...
Най-накрая вдигнах играчка с крана, но тя дори не мина над крайната точка. Всичко, което направи, беше да спре и да го пусне обратно. Толкова се развълнувах, че се вдигна и носеше Celebi само за CRANE, за да не стигне дори до ръба, където отиват спечелените награди. Машината за Celebi е повредена и трябва да бъде разгледана. Разбирам дали играчката щеше да падне преди кранът да я е направил, но кранът дори не я е направил
имах това приложение за известно време & Единственият път, когато виждам как хората да печелят, е, когато играч задържи машината за 30-40 минути или повече, за да спечели плюшено играчка от $1. Вероятно това са ботове или някой отвътре. Една игра може да струва навсякъде от $1-$3, ако направите сметката и отказвам да повярвам, че някой буквално би похарчил над $100, за да спечели една-единствена награда. Хората печелят по-често по този начин. Получавате безплатни игри, но помислете два пъти, преди да мислите, че ще имате достатъчно късмет да спечелите нещо. 2 звезди, защото е забавно за гледане
Едно от любимите ми приложения! Понякога може да бъде разочароващо да гледате как други печелят наградите, докато чакате шанса си за това, но когато вие сте този, който печели, това е толкова високо. Обработката на доставката може да отнеме седмица или две, но се доставя от Япония и винаги са изпращали експресно, изисква се подпис при доставката и когато получа известието, обикновено е в дома ми за по-малко от седмица. В момента има до 13 победи на предимно Pokemon Plushies, фаворит е Lapras, който е висок около 18 инча.
Преди обичах да играя тореба и свиря от години. Дори бих харчил пари от време на време. Имаха безплатна доставка на всеки 7 дни, независимо дали сте спечелили наградата с пари или безплатни игри. Сега трябва да платите или $50, за да получите безплатна доставка (която смятам, че трябва да подновите след толкова време), или да похарчите $33, за да изпратите един пакет. Не мога да си позволя големите количества точки, така че дори и да купя малко количество точки, доставката ми няма да бъде покрита. Дори няма да бъде покрито под toreba prime....
Колкото и да обичах да играя Toreba, когато работи, когато пристигне последната ми пратка, деинсталирам. Играх малко повече от три месеца и в няколко случая работниците поставиха машината „награда за поддръжка/възстановяване на запасите“, за да нулират награда, която все още беше налична за спечелване или да коригират нокътя, докато играх играта и бях платил за игра и/или все още имах време за обратното броене за моя ред. Това е недопустимо, измама и умишлено. Цените се покачиха, няма подобрение.
Никога не зарежда машините. Бях толкова развълнуван да видя достъпни фънко изскачания на Disney, но никога не мога да заредя машината, която избрах. Пробвах с няколко различни интернет връзки и нищо. Изключително съм разочарован.
Тази игра има много сладки фигурки и играчки, но когато започнете да играете, е трудно всъщност да извадите нещо от машината дори с безплатната пробна версия
Edit: Аз съм играч от 2017 г. и всичко беше хубаво, докато не станах свидетел на нещо. Покриха камерата и поставиха предмета, за да бъде спечелен лесно... Като че това се движи много надолу! можеше да бъде спечелено толкова лесно на тази позиция. *Вдишки* сега, когато виждам да харчите над $50 за такси за доставка, сега става малко тъжно...
Тази игра е легитимна и не е нагласена като някои други. Бих казал, че това е 10% късмет и 90% умения. Така че очевидно тези лица, които не притежават уменията, биха казали, че това е измама... но наистина не е. Отнема време, усилия и опит, за да получите награда на toreba. Единственият недостатък обаче е доставката. Лично смятам, че екипът им за доставка е като бъркотия, хаха... чакам месец и отброявам да получа наградата си, но дори още не е изпратена..
С течение на времето те фино коригираха машините, за да направят печалбата много по-малко вероятна; когато за първи път започнах да използвам приложението, бързо спечелих няколко награди. Но през последните месеци открих, че наградите ми са изчерпани. Услугата Toreba Prime е хубава ($2,99/месец за 10 000TP, достатъчно за игра на около 4-5 игри), а билетът за ежедневно влизане е единствената причина, поради която се задържам сега.това е забавно приложение, прекалено пристрастяващо, сайтът работи малко по-гладко, някои от наградите са невероятно трудни, други са обикновени. Винаги има безплатни игри всеки ден, така че дори не е нужно да плащате, за да спечелите награда, доставката е безплатна през повечето време, общността е готина и помага и взаимодейства един с друг. Не е любимото ми приложение, но определено не мога да остана настрана.
Преди беше страхотно. Много безплатни опции за игра на билети. Вече не толкова и игрите вече не ви казват дали е TP само да играете, докато не го отворите.